Viser 1–24 av 98 resultater

Halloween

Vi har alt du trenger av pynt og dekorasjoner til feiringen av Halloween. I Norge har vi...

Vi har alt du trenger av pynt og dekorasjoner til feiringen av Halloween. I Norge har vi mer eller mindre adoptert den amerikanske tradisjonen med utkledning og godteri når vi arrangerer halloweenfest, men opprinnelig kalles denne merkedagen Allehelgensaften i Norge.

Vi digger halloweenfeiringen fordi det er så mange forskjellige kostymer og varierte måter å dekorere på. Noen går først «knask eller knep» eller den snillere «hallo venn» og samles deretter for filmkveld eller festligheter med gode venner.

Det du trenger til halloween

Vi har samlet det du trenger for å skape et uforglemmelig halloweenparty for dine skumle gjester. Det mest populære er spindelvev, spøkelser, skjeletter og utskårne gresskar i alle mulige motiv.

Våre tips til halloween

Hva med å lage en skummel borddekking, med sorte duker som pyntes med ting i kontraster, som grønt, oransje og rødt. Heng spøkelser fra taket og pynt taklampen eller noen gamle kandelabre fra loppemarked med spindelvev.

kr 49,00
kr 49,00
Festutstyr.no benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre brukeropplevelsen. Ved å trykke "Godta" eller ved å fortsette godtar du vår bruk av informasjonskapsler.