Åpningstider

Mandagkl 15-19
Tirsdagetter avtale
Onsdagetter avtale
Torsdagetter avtale
Fredagkl 15-19
Avvikende åpningstider:
Mandag 24.12.2018Stengt
Fredag 28.12.2018kl 15-19
Mandag 31.12.2018stengt
Onsdag 02.01.2019kl 15-19

Andre dager og tidspunkt etter avtale.

Nettbutikkordre sendes normalt alle virkedager.

Vår adresse

Festutstyr AS
Rosenholmveien 40
1414 Trollåsen

UniBuss-bygget
Inng. B, ved hovedinngangen

E-postadresse

Benytt kontaktsskjema under.

Organisasjonsnummer

NO 913 519 604 MVA
Foretaksregisteret

Telefon

Telefon:
22 12 08 38

NB! Vi kan ikke motta tekstmeldinger.

Kontaktskjema


* Må fylles ut

Ofte stilte spørsmål

Vi sender pakker med HeltHjem og Postnord alle virkedager. Leveringstid er 1-5 virkedager avhengig av hvor i landet du bor.

For mer informasjon og leveringstider se frakt og levering.

Maskinene skal tilbakeleveres vasket og klare for ny utleie. Vask kan forhåndsbestilles ved leie av maskin slik at man slipper å vaske.

Normalt henter og leverer kunder hos oss. Vi leverer og henter i nærområde til fastpris, se vår soneoversikt.

Man skal ikke putte isbiter i maskinen. Maskinen fryser væsken som puttes oppi.

Det er mulig å lage miksen selv, men vi anbefaler sterkt å bruke vår Fruit-n-Ice drinkmiks som er laget på fruktjuice og puré. Hvis brixnivået på miksen er feil eller blandingen for tykk vil maskinens gearmotorer og kjølesystem skades. Reparasjon koster mellom 3000-4000 kr per kammer og belastes kunde.

Bedrifter og privatperson kan få faktura i nettbutikken gjennom Svea.

Ved leie må det betales med bank-/kredittkort eller VIPPS ved utlevering. Bedrifter og organisasjoner kan få faktura ved tilfredsstillende kredittsjekk.

Vi tar bank- og kredittkort samt VIPPS.

Vi selger alt av tilbehør uten at dere trenger å leie. Slushessens, popcornbeger og alt annet sendes landet rundt til de som ønsker å kjøpe.

Alt vi leier ut er enkelt å bruke. En brukerveiledning med steg for steg beskrivelse medfølger. Dersom det oppstår problemer eller du har spørsmål kan du ringe vår vakttelefon og rådføre deg.

Det går fint å hente utenfor vår normale åpningstid. Vi utleverer utleier etter behov hele uken. Tidspunkt må forhåndsavtales med oss.

Blacklight eller UV-lampe er en lampe som avgir ultrafiolett lys (UV-lys). Slikt «lys» har kortere bølgelengde enn det som oppfattes av det menneskelige øye, mens UV-belyste objekter som klor-blekede tekstiler og spesielle produkter «lyser opp» og skaper sterke effekter. Produktene merket med UV hos oss vil lyse opp under UV-belysning. Produkter merket kun med neon er neonfarget og uv-aktivt hvis det står under produktbeskrivelsen. Produkter merket med glow eller glow in the dark er selvlysende uten uv-lys, men må utsettes for dagslys eller vanlig lampe før det gløder. Selvlysende glow-produkter lyser også kraftig under UV-lys. Blacklight er mye brukt på diskotek og sceneshow.