Om oss

Festutstyr.no ble stiftet i 2011 og siden starten har vi opparbeidet oss en lang og variert kundeliste med alt fra mindre arrangementer for barn til store firmafester med tusenvis av gjester.

Opprinnelig het vi Vinterbro Slushmaskin-utleie, virksomheten bestod i utleie av slushmaskiner og salg av tilbehør. Allerede det første året utvidet vi med flere maskiner og påfølgende år ble det kjøpt inn sukkerspinn- og popcornmaskin. Både maskinparken og vareutvalget økte stadig og fra 2013 har det vært mulig å bestille varer via vår nettside.

I begynnelsen av 2014 endret vi navn til Festutstyr.no , ble omtalt i Ås avis og utvidet virksomheten ytterligere. For å møte etterspørselen doblet vi utleieparken og vareutvalget i løpet av året. Vi er nå en totalleverandør. Under slagordet «Imponer dine gjester!» kan vi levere det du trenger til din fest.

Som et ledd i satsningen åpnet vi den 01.01.2015 nettbutikk med et enda større vareutvalg. Samtidig ble vi omtalt i Dagens Næringsliv og senere i Østlandets Blad, dette skapte stor pågang i en ellers rolig januar måned. Lokalene virksomheten ble drevet fra hadde vi for lengst vokst fra og 26.01. flyttet vi til nye lokaler på Rosenholm. I tillegg til utlevering av utstyr og lager som betjener nettbutikken har vi nå etablert eget showroom hvor det er mulig å handle varer.