Samarbeidspartnere

Alba Catering

Alba tilbyr spennende italiensk catering til kunder på Østlandet. Silvia og hennes familie legger stor innsats i maten de leverer. Pastaen er hjemmelaget for hånd av norske råvarer. 

Ta en titt på deres spennende utvalg av catering!

www.albacatering.no

DJ Booking Norge / 123Lyd

DJ Booking Norge leverer DJs og andre type artister. Alt fra solister til fullt band. De har lang erfaring med leveranser til firmafester, julebord jubileum, bryllup og er en av Norges ledende aktører.

I tillegg til å formidle DJs og artister leier de også ut lyd og lys. 123Lyd har blant annet karaoke og oppblåsbare innretninger. Når vi selv mangler utstyr er det 123Lyd vi samarbeider med.

Ønsker du en samlet leveranse med utstyr både fra Festutstyr og 123Lyd? Det fikser vi!

www.djb.no / www.123lyd.no

Soulcake

Ragnhild og Sunniva hos Soulcake lager de mest fantastiske design kakene. De leverer kaker til bursdag, jubileum, bryllup samt alle andre anledninger hvor det passer med kake. 

Sjekk ut soulcake.oslo på Instagram for flere bilder. 

Kakene ser ikke bare bra ut, de smaker også helt fantastisk. Dette er kaker du aldri har sett maken til!

TableTales

Utleie av dekketøy med det lille ekstra, for deg som virkelig ønsker å imponere gjestene! TableTales har en unik og spennende kolleksjon av håndplukkede produkter, med fokus på vakkert design, særpreg og god kvalitet. Design og vintage servise, håndlaget keramikk, krystall og tilbehør.

Kombiner serviset med personlig dekor og du får et helt unikt bord som ingen har sett maken til.

www.tabletales.no

Stoltrekk.com

Hos Stoltrekk.com finner du stoltrekk, sløyfer, duker og tekstiler til enhver anledning. Ved hjelp av tekstiler kan du sette ditt eget preg på stoler og bord. Perfekt til selskap som bryllup, konfirmasjon og dåp!

Stoltrekk, sløyfer og duker booker du enkelt i vår nettbutikk. Alt hentes samlet hos oss på Kolbotn.