Ved å besøke eller handle hos Festutstyr.no registreres det opplysninger om deg. Vi er opptatt av at opplysningene behandles i henhold til enhver tid gjeldende regelverk. Festutstyr.no behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven.

Når du besøker Festytstyr.no blir det ikke registrert personopplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysningene. Din IP-adresse blir anonymt registrert i våre besøksstatistikker. Statistikken benytter vi til å analysere bruken av nettsiden og for å bedre kvaliteten på innholdet.
Personopplysninger vil først bli registrert når du oppretter en profil hos oss, handler i nettbutikken eller melder deg på nyhetsbrevet vårt. Vi samler inn opplysningene for at du skal motta din bestilling eller vårt nyhetsbrev som avtalt.

Behandlingsansvarlig: Festutstyr AS
Adresse: Rosenholmveien 40, 1414 Trollåsen
Kontaktperson: Markus Molin Wang

Nedenfor finner du nærmere informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn samt hvilke rettigheter du har ved lagring av personopplysninger.

Personopplysninger som samles inn

Ved å handle hos oss samler vi inn og lagrer informasjon for å kunne oppfylle vår avtale med deg. Vi samler inn følgende opplysninger:

– Navn
– Adresse
– E-postadresse
– Telefonnummer

Dersom du velger faktura eller delbetaling må du oppgi fødselsnummer for at vår betalingsleverandør skal kunne foreta kredittsjekk. Fødselsnummeret lagres ikke i våre register og benyttes kun for å vurdere hvorvidt du er kredittverdig.

I tillegg lagres informasjon om hvorvidt du har godtatt salgsvilkårene samt din IP-adresse av sikkerhetshensyn. Informasjonen vi smaler inn er nødvendig for å kunne levere varene, holde deg oppdatert om ordrestatus og kontakte deg dersom det skulle være behov for det. Vi vil ikke sende deg nyhetsbrev eller annen markedsføring med mindre du har samtykket til dette.

Lagring av opplysninger og dine rettigheter

Vi er pålagt å oppbevare personopplysninger i forbindelse med regnskapsførsel, avgiftsbehandling samt retur-, reklamasjon- og garantihåndtering. Personopplysninger og transaksjonsdata lagres derfor i 5 år.

Du vil ha tilgang til mesteparten av personopplysningene vi har registrert ved å opprette en konto på nettsiden. Under «Min konto» vil du se hvilket navn, adresser, telefonnummer, e-post og ordreinformasjon vi har registrert. Du kan selv rette dine opplysninger under min konto eller ved å ta kontakt. Ønsker du tilgang til informasjon som ikke ligger tilgjengelig må du ta kontakt med oss. Dette er opplysninger om IP-adresse og transaksjonsdata. For å kunne utlevere ytterligere opplysninger kan vi bli nødt til å be om informasjon for å bekrefte din identitet.

Dersom du ønsker å trekke ditt samtykke til å lagre av personopplysninger kan du ta kontakt med oss. Du kan melde deg av vårt nyhetsbrev ved hjelp av linken nederst i e-posten. Merk at opplysninger som vi er lovpålagt å lagre vil bli liggende frem til de kan slettes.

Personopplysninger vil under ingen omstendigheter selges, byttes eller videreformidles til en tredjepart. Vi deler kun opplysninger med tredjepart dersom det er nødvendig for å gjennomføre handelen.

Informasjon vi får når du bruker våre tjenester

Når du besøker Festutstyr.no registreres din IP-adresse i våre statistikker. Vi benytter oss av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.

Statistikken benytter vi til å analysere bruken av nettsiden og for å bedre kvaliteten på innholdet. Opplysningene gjør at vi kan vise deg relaterte produkter og sende deg tilbud (dersom du har samtykket til dette). Vi registrerer opplysninger om hvilke sider du besøker herunder produkter, kategorier og søk samt hvor lenge du har vært på siden. Informasjonskapslene som lagres på din enhet sørger for at tidligere atferd blir husket, herunder innlogging, handlekurv og lagrede produkter.

Cookies innebærer ingen sikkerhetsrisiko, men funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Tredjeparts databehandlere

Personopplysninger deles kun med tredjepart i de tilfeller hvor det er nødvendig. Databehandlerne utfører ulike oppgaver for at vi skal kunne levere våre tjenester. Det inngås strenge avtaler med hver enkelt databehandler for å sørge for at informasjonssikkerheten ivaretas.

Databehandler Formål Opplysninger som deles
Svea Finans NUF Betaling av ordre.
  • Navn
  • Adresse
  • E-post
  • Telefon
  • Ordre
Helthjem Netthandel AS
www.helthjem.no
Sending av pakker.
  • Navn
  • Adresse
  • E-post
  • Telefon
Logistra AS
www.logistra.no
Utveksling av ordreinformasjon mellom nettbutikk og transportør.
  • Navn
  • Adresse
  • E-post
  • Telefon
addwish ApS
https://business.addwish.com/
Forbedring av brukeropplevelse. Relevante produkter, søk og anbefalinger.
  • E-post
  • Ordre
  • Kundeatferd
MailChimp
www.mailchimp.com
Utsendelse av nyhetsbrev og forlatte handlekurver.
  • Navn
  • E-post
  • Poststed
  • Ordre
Google Analytics
www.google.com/analytics
Analyse av trafikk og salg i nettbutikken.
  • Ordre
  • Produkter
  • Kundeatferd
  • Kilde
Google Adwords
adwords.google.com
Annonser på Google og i deres nettverk.
  • E-postadresse
  • Ordre
Facebook
www.facebook.com
Annonser på Facebook og i deres nettverk.
  • E-postadresse
  • Ordre
  • Kundeatferd
  • Lokasjon
Compello AS
www.compello.no
Utsendelse av EHF-faktura.
  • Firmanavn
  • Organisasjonsnummer
  • Navn
  • Adresse
  • E-post
  • Telefon
  • Ordre
Regnskapsassistanse AS
www.regnskapsassistanse.no
Regnskapsførsel og avstemming.
  • Navn
  • Adresse
  • E-post
  • Telefon
  • Ordre
M360 Media Group AS
www.m360.no
Drift og vedlikehold av nettbutikken.
Com2gether AS
www.c2g.no
Drift og vedlikehold av ordre- og kassesystem.

Rettigheter og ansvar for innhold på nettstedet

Festutstyr.no har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse.

Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.
Festutstyr.no kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom Festutstyr.no.

Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettbutikken samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger ta kontakt med oss.