Hva bør du tenke på når du skal leie slushmaskin?

Vi får ofte spørsmål fra våre kunder om hva de må tenkte på, når de skal leie en slushmaskin. Jeg har derfor forsøkt å samle de vanligste spørsmålene og besvart disse under.

Savner du noe? Legg igjen en kommentar så oppdaterer vi innlegget.

Er maskinen vanskelig å bruke?

Nei! Det er kjempeenkelt å servere drinker fra slushmaskin. Du fyller slushblandingen i maskinen og venter 2 timer. Når du leier hos oss gir vi deg opplæring i hvordan maskinen fungerer. Det følger også med en illustrert steg for steg veiledning

Må jeg ha isbiter for å lage slush?

Nei, du trenger ikke isbiter for å lage slush. Det er en del forvirring rundt dette ettersom lekebutikker etc. selger det de kaller slushmaskiner til hjemmemarkedet (disse bruker is). Maskiner for industri og storhusholdning skal ikke fylles med isbiter. 

Maskinen fylles med slushmiks, vann og eventuelt brennevin. Kjølesystemet sørger for å fryse ned blandingen samtidig som det røres rundt. Kombinasjonen av rett miks, temperatur og kontinuerlig røring sørger for at du får perfekt slush. 

Kan jeg lage miksen selv?

Vi anbefaler å kjøpe ferdig slushmiks/konsentrat laget for maskinene. Brixnivået (sukkerinnholdet) må ligge på mellom 15-22 % og blandingen kan ikke være for tykk. Dersom blandingen er feil skades maskinens motor og kjølesystem. Dette kan bli en kostbar affære. Skal du lage miksen selv anbefaler vi sterkt at du har refraktometer tilgjengelig for å måle sukkerinnholdet. 

Til de voksne har vi Fruit-n-Ice drinkmiks som er laget på fruktjuice og puré. Miksen er ment for blanding med alkohol direkte i maskinen. Vi får svært gode tilbakemeldinger på denne miksen. Synes du blandingen er for søt anbefaler vi å tilsette litt limejuice eller saften fra fersk lime. 

Til barna har vi norgesfavoritten BrainCooler som du finner på kiosker og bensinstasjoner over hele Norge. Dette er en skikkelig bursdagshit!

Må jeg rengjøre maskinen?

Du kan velge å rengjøre maskinen selv eller bestille vask til kr 100,- per kammer. Vi anbefaler alle våre kunder å la oss ta vasken. Dersom maskinen ikke er tilstrekkelig vasket vil det bli et gebyr for dette.

Alle maskiner demonteres og desinfiseres før de leies ut til ny kunde. Dette er uavhengig av om det er bestilt vask eller ikke. Jobben med å desinfisere en maskin er derimot mye større dersom den ikke er vasket fra før av.

Er maskinen vanskelig å få med seg?

Slushmaskinene vi leier ut er lager for industri og storhusholdning. De er derfor relativt store og tunge. Det er viktig å undersøke på forhånd at du har plass nok i bilen før du kommer og henter maskinen. Vi hjelper deg gjerne å løfte inn, men du må regne med og også ta i et tak selv.

Vi tilbyr utkjøring av maskiner og tilbehør i Akershus, Oslo, Østfold samt store deler av Buskerud og Vestfold. Du finner priser på utkjøring under frakt og levering.

1-kammer
Volum: 1x 10 liter
Mål (LxBxH): 20x52x75 cm
Vekt: 28 kg
Strøm: 230V 350W

2-kammer
Volum: 2x 10 liter
Mål (LxBxH): 40x52x75 cm
Vekt: 46 kg
Strøm: 230V 500W

3-kammer
Volum: 3x 10 liter
Mål (LxBxH): 60x52x75 cm
Vekt: 65 kg
Strøm: 230V 1000W

Velg en seriøs aktør

Det er mange som leier ut slushmaskiner, både mindre bedrifter og private. Fra tid til annen får vi dessverre henvendelser fra kunder som har leid et annet sted og som opplever driftsproblemer. Ofte er maskinene gamle og har vært i drift i flere år, før noen kjøper de for å leie ut. Maskinen fryser ikke som den skal, rørestaven hopper e.l. Når du først skal leie en slushmaskin, vil vi anbefale å leie av en større aktør.

Vi skifter ut våre maskiner jevnlig for økt driftsikkerhet. Maskinene testes og klargjøres før hver utleie. Dersom det skulle oppstå problemer er vi alltid tilgjengelig på vår vakttelefon, også i helgene! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *