5 triks for å lage en perfekt bakgrunn til cakesmash og fest!

5 triks for å lage en perfekt bakgrunn til cakesmash og fest!

Uansett hva temaet for festen er kan riktige dekorasjoner skape en flott ramme rundt arrangementet ditt. God planlegging av dekoren skaper en rød tråd og binder alle elementene sammen. Hvis det er en anledning du har mulighet til å skape en matchende og planlagt setting er det definitivt feiringen av den første bursdagen!

En gjennomført dekor kan utnyttes til å få noen riktig stilige bilder fra festen. En vegg pyntet med effekter er perfekt som fotovegg, til å ha bak kakebordet eller som en fin setting i enden av lokalet. Hvis du har tenkt å gjennomføre en trendy og morsom cakesmash, eller kakeknusing som vi kanskje ville sagt på norsk, kan det være kjekt å først ta bilder for deretter å sette kakebordet foran veggen. Slik lager pynten først en lekker ramme rundt selskapets hedersgjest og deretter rundt festens midtpunkt. Hvem elsker ikke et bugnende kakebord!

Når det kommer til fotobakgrunner og pyntede vegger er de ofte mye mindre utfordrende å montere enn det ser ut til. Alt du trenger er noen få dekorasjoner og litt kreativitet. Ikke bli bekymret hvis du sliter med inspirasjonen. Vi er her for å foreslå fem av de enkleste og mest dekorative rammene til festen din. Helt perfekt for den lille prinsen eller prinsessen som skal feires, enkelt og greit.

1. Lag en fotobakgrunn

En fotoshoot er en super måte å feire ettårsdagen til babyen din (Som kanskje ikke er en fullt så liten baby lenger). Det vil bidra til å lage en bursdagsfeiring du ikke kommer til å glemme med det første. Hvis du ikke har hørt om den populære cake smash tradisjonen utenlands er det verdt å ta et google-søk for å se morsomme og søte bilder av små bursdagsbarn med en helt egen kake!

Det fine tingen med en god fotobakgrunn er at det kan være så enkelt som å finne en ensfarget vegg hjemme hos deg selv. Hvis det ikke er mulig kan du henge opp et laken. Det beste tipset vi har er å sørge for at det er et område med så mye tom plass som mulig så du har muligheten til å style og henge opp den dekoren du ønsker deg for å bygge din helt egen fotovegg.

Heldigvis for deg har det aldri vært enklere å finne fine dekorasjoner som er enkle å bruke for å skape ditt eget lille bursdagsland hjemme. Noen ballonger, tasselgirlander, kanskje et banner med tekst og en krone, så er du langt på vei.

2. Ballonger som bakgrunn

En av våre favoritter for å skape en lekker bakgrunn er ballonger. Det kan enklest gjøres ved å bruke noen få perlemor eller konfettiballonger i farger som matcher resten av pynten. Disse kan du fylle med helium, legge på gulvet eller henge opp i klaser. Hvis du føler deg ekstra kreativ og virkelig vil imponere kan du lage en ballongvegg eller en ballongbue som innramming.

Vi selger enkle gjør det selv pakker med alt du trenger for å lage din egen proffe ballongbue. Her har vi kalkulert for deg og kombinert ballonger av høy kvalitet med lekre farger og forskjellige størrelser. Om du ønsker å endre eller legge til noen ballonger er det bare å supplere med andre ballongpakker i tillegg til settet, så kan de gjøres akkurat slik du måtte ønske dem.

Vi har mange forskjellige varianter og pakkene inneholder absolutt alt du trenger for å lage en ballongbue. Dette betyr at det eneste du har å gjøre er å blåse opp og montere ballongene. Vi selger også de populære hurtigbåndene for ballongbuer dersom du ønsker å kombinere dine egne ballonger og slippe å bruke fiskesnøre.

3. Papirvifter som bakgrunn

Når dere som foreldre planlegger den lilles første bursdag er det siste dere ønsker å bruke timesvis på planlegging og montering av dekor. Papirvifter er derfor et utmerket valg for de som ønsker en nydelig effekt med minst mulig arbeid. Lag en lekker veggdekor på noen få minutter!

Alt du trenger å gjøre er å plukke ut vifter som matcher fargevalget eller temaet på festen og henge de opp på veggen med litt overlapp. Voila! Hvis du vil tilføre noe ekstra kan du henge noen få matchende ballonger på hver side av viftene, så har du din helt egen fotovegg klar!

4. Frynsegardiner

En annen idè for dekor som krever minimum av tid og innsats men gir stor effekt er frynsegardiner. Våre nydelige metallic frynsegardiner ser perfekte ut og vil gjøre underverker for festen din. Men endeløse muligheter av farger trenger du kun å velge en som matcher resten av pynten. Finner du ikke den fargen du ser etter? Spør oss, så kan vi se om vi kan bestille den inn til deg! Heng dem opp på veggen og la den skinnende effekten få festen i gang.

Nydelige bak dessertbord eller kakebord. Passer også godt i kombinasjon med ballongbuer og tasselgirlander.

Papirvifter gullmiks – 5 stk
Glittergardin - blå

5. Tallballonger og bokstavballonger

Hva med å bruke ballonger som viser alder eller navn på bursdagsbarnet? Store tall og bokstaver kan fylles med helium så de flyr av seg selv eller henges rett på veggen ved hjelp av dobbeltsidig teip eller ballongteip. Man kan også bruke klar fisketråd til å henge de fra taket.

Vi har også små tall og bokstaver. Disse kan ikke fylles med helium da de rommer for lite til å fly, men er veldig fine å henge rett på veggen.

Sjekk gjerne ut våre ferdige ballongsett med tekster i forskjellige farger. Savner du tall eller bokstaver i en spesiell farge er det bare å ta kontakt, så tar vi det inn til deg.

Ballongbanner, happy birthday - rosegull

 

Vi håper du har funnet masse inspirasjon til å lage din egen festlige vegg!

Se alle våre dekorasjoner her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *